top of page

gRUPPAVTAL & TJÄNSTER

Styrelsen har förhandlat fram ett fördelaktigt gruppavtal hos Telia.

Vi i Styrelsen är väldigt nöjda med avtalet, och hoppas att så många som möjligt väljer detta alternativ i vårt nät. Kom ihåg att vår styrka att pressa fram bra priser ligger i vårt stora antal medlemmar som vi har i vår förening.

Informationen om priset på detta avtal är konfidentiellt och får enligt avtal inte visas i offentliga kanaler såsom vår webbsida.


Därför har vi skickat ut dessa uppgifter endast via vårt nyhetsbrev till samtliga medlemmar. Har ni missat denna informationen, så är det bara att kontakta oss

Eller logga in på "Mina Sidor"

 

Gå gärna in på Telias websida https://www.telia.se/privat och läs om dessa tjänster för att få svar på de flesta frågor ni kan tänkas ha. 

 

Där hittar ni bland annat information om vilka kanaler som ingår, samt vad dessa tjänster skulle kostat utan ett gruppavtal.

 

Information om tilläggstjänster och roliga tekniska prylar som wifi förstärkare, extra tv boxar, trådlös TV och  inspelningsbara boxar, var också en del av Mathias presentation.

 

Denna information kommer vi lägga upp på vår sida när det börjar närma sig att aktivera vårt nät. Tillsvidare rekommenderar vi återigen att titta in på Telias sida som förklarar det mesta. https://www.telia.se/privat/tv/produkter-tillbehor

Föreningen erbjuder ett öppet fibernät. Med öppet fibernät menas att du som medlem själv väljer vilka tjänster du vill använda och betala för och exempel på tjänster är TV, bredband och fast telefoni. Två grundläggande val finns, du kan välja en eller flera tjänster i från Zmarket eller en av föreningens två gruppavtal.

Med gruppavtalet från Telia får du som medlem bredband, TV och fast telefoni till ett fast pris per månad under en avtalsperiod på 60 månader.

Med gruppavtal från Riksnet får du bredband med en avtalsperiod på 36 månader.

 

Frågor & Svar om gruppavtalet hittar du här

Du laddar ner mer information om gruppavtalet och tjänster här

bottom of page