Kort info.


Hej alla förväntansfulla!


Idag är vi 93 st medlemmar som har fungerande fiber. Vi ökar antal aktiva medlemmar med ca 25-30 i veckan. Primärt runt Ödenäs noden i första hand


Telia 3play

Har man beställt Telia abonnemang, så tar det till veckan efter, tisdag/onsdag innan Telia har aktiverat tjänsten. Om något problem uppstår därefter, tag då kontakt med Telia kundtjänst på 90200.


Via 'Mitt Telia' kan man lägga till nya tjänster eller flera TV box koder med mera.


Riksnet

Har man beställt Riksnet abonnemang så tar det fram till månadsskiftet innan Riksnet vill aktivera abonnemangen. Om något problem uppstår därefter tag då kontakt Riksnet kundtjänst 0790-339933 .


Öppet fiber

Har man inte Telia eller Riksnet kan man beställa sina tjänster direkt på www.zmarket.se - skriv in din adress och se vilka erbjudanden som dyker upp.


Om det inte är grävt, skarvat eller att utomhusboxen inte är uppsatt, så jobbar Tegab med detta.


Om allt ser ok ut inklusive mediaomvandlare inomhus, men det fortfarande inte fungerar, så är det också Tegab som jobbar med detta på uppdrag av Zitius.

Just nu är det 4 personer igång från Tegab med att installera och åtgärda eventuella felaktigheter.

259 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nya aktivering & bokningar

Igår blev 16 medlemmar aktiverade, 12 st i Lövhult, och 4 i Tullebo. Bokningar går ut idag för nästa vecka, 80 fastigheter planeras.

Vikarie/Ersättare

Tyvärr så råkade Tegab ut för sjukdom gällande teknikerna som skulle börjat med installationerna i Lövhult. Men Zitius har jobbat hårt och lyckats hitta en ersättare som heter Yngves Elektronik, de bö

kontakta oss

Gamla Ödenäsvägen 99

441 95 Alingsås

info@ommernnedsjon.se

När ni klickar på skicka knappen. så godkänner ni även vår policy i enlighet med GDPR. Läs vår Policy här...

© 2018 by Ömmern Östra Nedsjöns Fiber.